El Far (24/10/2018)

Els dimecres són sinònim de conèixer professions relacionades amb el mar. Avui parlem amb Paco Falcó, bussejador, pescador i col·leccionista. Aprendrem a cuinar un salmó marinat al fonoll amb el xef Jordi Jacas i debatem de quina manera ens pot afectar el canvi d’horari amb diferents sectors. A la darrera hora coneixem el preu del peix des de la Confraria d’Arenys de Mar i no deixem de parlar de menjar perquè marxem fins Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols per conèixer tots els detalls de les campanyes gastronòmiques ‘Es Niu’ i ‘Ganxotapes’.

Baixar l’audio

El Far visita l’exposició “Vent de Dalt”

El Rem femení participa a la campanya #thoestasperdent

El Far visita Sant Carles de la Ràpita

El Far visita el Museu Marítim de Barcelona

El Far visita el Saló Nàutic

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter

Maresmar Trobada de Centenaris