El Far (26/09/2018)

Al programa d’avui hem après com s’esganyen les anxoves amb la Rosa Hostenc a la secció de professions. El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, ha recollit el premi de la FAO al model de gestió de la pesca català. Hem parlat amb Xavier Corrales coordinador del projecte CSIC. A la segona hora hem cuinat Arròs en Cranc Blau, hem fet debat sobre l’alerta que ha fet el Banc d’Espanya de l’augment del crèdit al consum. La tercera hora del programa ha estat ben farcida de pesca, amb la connexió amb la Confraria de l’Ampolla, hem descobert una altra història de mar amb la Lluisa Bartomeu i en Gaspar Franch, pescador de la Confraria Sant Joan de Deltebre. La Tonyina Roja és una espècie que genera tot un univers gastronòmic ella sola i en Daniel Rodriguez ens ha preparat una secció de gastronimia al voltant d’aquesta espècie.

Baixa’t l’audio

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter