El Far (15/10/2018)

Al programa d’avui hem parlat amb Mari Carme Puig, presidenta del Barri del Port de Tarragona de les afectacions de les pluges d’aquests dies i altres demandes. També hem tingut al gerent de Ports de la Generalitat, Joan pere Gómez, de les obres de remodelació del passeig marítim de l’Ampolla. Sabrem com cuinar una sopa blanca de Vilanova amb en Pere Arenas i coneixerem diferents formes de comercialització del peix. A la darrera hora parlem de la iniciativa de caramel sostenible que durà a terme l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i, finalment, arribem a port amb els nostres col·laboradors Jaume carnicer i Pere Balfegó, dos homes de mar.
Baixa’t l’audio

Visitem la Nao Victòria

Jornada Mediambiental a Vilanova i la Geltrú

El Far a Twitter

El Far a Facebook

El Far visita l’exposició “Vent de Dalt”

El Far visita Sant Carles de la Ràpita

El Far visita el Museu Marítim de Barcelona

El Far visita el Saló Nàutic

Peix de Llotja, garantia de proximitat.