El Far – 23/01/2019

Quina feina feien els pescadors saliners? I com? Al programa d’avui ho descobrim. També parlem de canvis de nom de carrers i de la Caputxinada que des d’avui mateix queda desconvocada. A la segona hora seguim aprenent a cuinar amb en Xavier Piqué, rebem a Oscar Camps, fundador d’Open Arms. Acabem, aquesta segona hora, parlant amb l’Aaron Marcos sobre les illes de plàstic. La darrera hora expliquem quin és el preu del peix de la Costa Brava, coneixem més històries de mar amb l’historiador Xavier Figueres i hem parlat del vermut amb la vermuteria El Villa de Barcelona, la Bodega Vidrios y Cristales de Barcelonay la gent del vermut El Rapitenc.

Baixa’t l’audio

Jornada Mediambiental a Vilanova i la Geltrú

El Far a Twitter

El Far a Facebook

El Far visita l’exposició “Vent de Dalt”

El Far visita Sant Carles de la Ràpita

El Far visita el Museu Marítim de Barcelona

El Far visita el Saló Nàutic

Peix de Llotja, garantia de proximitat.