El Far – 7/01/2020

Comencem programa explicant l’aplicació de la normativa IMO 2020 que limita la quantitat de sofre en el combustible que usen els vaixells al 0,5%. Quina afectació té al medi ambient, com s’adapten els vaixells i quin control es fa sobre la normativa en parlem amb Maria Garcia de la Plataforma per la Qualitat de l’Aire. A la primera hora també parlem de cuina marinera i amb el biòleg Boris Weitzmann expliquem les característiques dels holotúries. Iniciem la segona hora marxant a Andalusia amb Inés Domínguez, de l’Associació Andalusa de Dones del Sector Pesquer i xerrem amb una nova dona de mar: Laia Alegret. Finalment, coneixem el preu del peix des de la Confraria de Pescadors de Llançà.

Baixa’t l’audio

El Far a Twitter

El Far a Facebook

El Far visita l’exposició “Vent de Dalt”

El Far visita Sant Carles de la Ràpita

El Far visita el Museu Marítim de Barcelona

El Far visita el Saló Nàutic

Peix de Llotja, garantia de proximitat.