Destacat

  • Lliga catalana de vela

    A la secció d’esports nàutics parlem de la Lliga de Vela Catalana que organitzaran conjuntament el Club Nàutic l’Escala, el Club Nàutic Vilanova i la Federació Catalana de Vela. Baixa’t […]

  • Inversions a la Zona Portuaria Sud

    El Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ens explica el pla d’inversios 2019-2022 de la Zona Portuària Sud, presentat aquesta setmana. S’invertiran 10,7 milions d’euros a diferents […]

  • Gastronomia i Literatura

    A la gastronomia d’aquesta setmana parlem amb el restaurant El Molí de l’Escala que organitza aquest divendres un sopar basat en alguns dels plats creats per Jean Leon i que […]

  • Tradicions – La pesca en pantenes

    Sabeu què és la pesca en pantenes a l’Illa de Buda? Avui hem descobert la història d’aquest art de pesca i ho hem fet amb en Ramon de Baila, pescador […]

  • Dones de Mar – Andrea Bravo

    Andrea Bravo és la dona de mar que ens ha acompanyat aquesta setmana. Investigadora de l’Institut de Ciències del Mar becada pel programa “Marie Sklodowska-Curie” de la Comissió Europea. Aquesta […]

  • By Mafoso - Treball propi, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=32592151

    Medi Ambient – Desembocadura del riu Foix

    A la secció de medi ambient d’avui hem marxat cap a Cubelles per parlar del pla de gestió que l’entitat ecologista Green Solutions està realitzant a l’espai natural de la […]

  • La comercialització del peix

    Avui hem conegut les diferents maneres de comercialització i distribució del peix que tenen les Confraries d’arreu de Catalunya. Per fer-ho ens han acompanyat les Confraries de Vilanova i la […]

  • El Far de S’Arnella

    Aquesta setmana hem descobert la història del Far de s’Arnella, ubicat al Port de la Selva. Un far que es va inaugurar l’any 1913 i que està inclòs en l’Inventari […]

  • Port, territori de frontera

    ‘Port, Territori de frontera’ és l’exposició que hem conegut aquesta setmana de la mà del seu comissari, Xavier Theros. Una mostra per anar més enllà dels límits portuàris i conèixer […]

  • Parlem amb Jordi Salat, oceanògraf de l’Institut de Ciències del Mar

    Avui hem pogut xerrar tranquil·lament amb en Jordi Salat, oceanògraf de l’Institut de Ciències del Mar. Ens ha acompanyat a estudis i ens ha explicat moltíssimes coses interessants relacionades amb […]

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter