Destacat

  • Interactiu – Projecte de valorització del peix blau

    Hem conegut el projecte ‘Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer’ desenvolupat per l’IRTA i el GALP Costa Brava amb el suport d’algunes […]

  • Gastronomia – Aprofitament del peix

    L’aprofitament alimentari i, concretament, l’aprofitament del peix és una de les qüestions de les quals hem volgut parlar aquest dimecres amb el cuiner i gastrònom Xavier Mestres. Baixa’t l’audio

  • Cultura – Tresors de la pesca tradicional

    Coneixem el projecte ‘Tresors de la pesca tradicional’ una exposició itinerant que ara s’atura al centre d’interpretació Maram a l’Escala i de la qual n’hem volgut conèixer tots els detalls. […]

  • Dones de mar – Raquel Llopis

    Aquesta setmana hem parlat amb Raquel Llopis, presidenta de l’Associació de Dones de la Mar (Adomar). Una associació que recentment ha estat reconeguda i premiada durant el ‘VI Congreso de […]

  • Actualitat – Projecte ‘Plastic Busters’

    Parlem del projecte europeu Plastic Busters MPAS del qual aquesta setmana s’està fent una trobada entre els diferents actors partipants, entre ells l’Agència de Residus de Catalunya. Un projecte que […]

  • Medi ambient – ‘Manual de lucha contra el cambio climático’

    A la secció de medi ambient hem conegut tots els detalls del llibre ‘Manual de lucha contra el cambio climático’, un manual que apropa idees i concreta propostes per treballar […]

  • Interactiu – Clubs de platja

    La llei de Costes segueix posant en perill algun dels Clubs de platja del litoral català. De moment ja en són tres els que han hagut de tancar les seves […]

  • Interactiu – Posidònia

    A l’espai de debat d’avui hem parlat de la posidònia, una planta marina en regressió i una de les fonts d’oxigen més importants del planeta. N’hem parlat amb Miquel Ventura, […]

  • Veus humanes – Los Albaricoques

    Les històries humanes d’aquesta setmana ens les porta la periodista Macarena Amores qui després d’un gran treball de camp fet a Almeria ens ha explicat quina és la realitat de […]

  • Passegem pel Port de Blanes

    Aquesta setmana coneixem el port de Blanes, a la comarca de la Selva, amb el seu Club de Vela. Amb 75 anys d’història el Club compta amb una gran oferta […]

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter