Programa sencer

  • El Far (01/10/2018)

    El primer aniversari de l’1 d’Octubre ha protagonitzat el programa d’avui, però no també hem tractat altres temes mariners, hem repassat els resultats esportius del cap de setmana, hem après […]

  • El Far (28/09/2018)

    Al programa d’avui hem parlat del projecte Anjana amb Sergi Navarro, coordinador de la Unitat de Cures Pal·liatives pediàtriques de l’ Hospital Sant Joan de Déu, hem seguit amb esports […]

  • El Far (27/09/2018)

    Al programa d’avui hem descobert una nova espècie autòctona amb en Pere Alzina, ens hem allunyat una mica del mar per parlar de les pensions i hem après a preparar […]

  • El Far (26/09/2018)

    Al programa d’avui hem après com s’esganyen les anxoves amb la Rosa Hostenc a la secció de professions. El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, ha recollit […]

  • El Far (25/09/2018)

    Al programa d’avui la Cristina Cantal ens porta les paraules exclusives amb en Jordi Piqué, anem fins a Cambrils per parlar amb l’Aïda Tarragó de la Xarxa Rescat de Fauna […]

  • El Far (24/09/2018)

    Al programa d’avui hem après a fer musclus amb romesco i salsa verda, em parlat d’energies renovables al mar amb la Glòria Dalmau de Drassanes Dalmau, Manel López, professor de […]

  • El Far (21/09/2018)

    Al programa d’avui hem parlat amb la guanyadora del 51è Premi Prudenci Pertrana, Maria Carme Roca sobre la seva novel·la “El Far”. El director general de Pesca i Aferts Maritims […]

  • Tercera hora (20/09/2018)

    A la tercera hora connectem amb la llotja de l’Ametlla de Mar, viatjarem fins l’Espai el Far amb l’Ivan Fernández i la Mar Sànchez. A la secció d’esports parlem de […]

  • Segona hora (20/09/2018)

    A la segona hora la Cristina Cantal ens porta una nova recepta, tallarines de sèpia i mandonguilles de gamba. A l’interactiu en Pep Arcos i en Carles Tobella ens presenten […]

  • Primera hora (20/09/2018)

    A la primera hora d’avui descobrim una nova espècie autòctona amb en Pere Alzina, el corb marí emplomallat, naveguem cap al Delta de l’Ebre per parlar de la problemàtica del […]

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter