Programa sencer

  • El Far (07/11/2018)

    Aquest dijous hem parlat de la convocatòria de vaga de metges dels CAP i també d’un estudi pioner de l’Hospital Sant Joan de Déu sobre contaminació i l’afectació en les […]

  • El Far (6/11/2018)

    Al programa d’aquest dimarts hem seguit coneixent paraules i expressions d’argot mariner de la mà de Joan Rebull. Hem anat fins a Santiago de Compostela amb el Grup d’Acció Local […]

  • El Far (5/11/2018)

    Els dilluns ens agrada donar un cop d’ull a l’actualitat esportiva del cap de setmana i així ho hem fet. També ens hem fet ressó de la vaga convocada per […]

  • El Far (2/11/2018)

    Últim programa de la setmana on hem analitzat amb diferents actors les peticions de presó per part de la fiscalia. També hem anat fins a França on hi tenim el […]

  • El Far (31/10/2018)

    El programa d’aquest dijous ha vingut carregat d’actualitat marinera! Molt enfocats en les alertes per mal temps també hem parlat de la vaga convocada pel sindicat USTEC-STE’S pel proper 29 […]

  • EL Far (30/10/2018)

    Aquest dimarts hem seguit coneixent paraules exclusives marineres com ‘Butxi’ i ‘Farinosa’, dos conceptes molt relacionats amb la cuina. I relacionada amb la cuina la recepta d’avui: Sopa de ceba […]

  • El Far (29/10/2018)

    Comencem setmana parlant amb Unió de Pagesos sobre la campanya de cítrics i fent un repàs dels resultats esportius del cap de setmana. Seguim aprenent a cuinar de la mà […]

  • El Far (26/10/2018)

    Open Arms, el debat dels patinets elèctrics i el Premi Literari Nostromo han ocupat els nostres temes d’actualitat d’aquest divendres. Però també hem tingut temps de fer un repàs de […]

  • El Far (25/10/2018)

    El programa d’aquest dijous ha vingut carregat d’actualitat! A l’apartat del tema del dia hem parlat del model lingüístic a les escoles amb el sindicat USTEC-STEs i la Plataforma per […]

  • El Far (24/10/2018)

    Els dimecres són sinònim de conèixer professions relacionades amb el mar. Avui parlem amb Paco Falcó, bussejador, pescador i col·leccionista. Aprendrem a cuinar un salmó marinat al fonoll amb el […]

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter