Programa sencer

  • Segona hora (10/09/2018)

    Com es prepara el Rap a l’All Cremat? Ens ho explica en Joan Majó. La prèvia de la Diada amb Josep Maria Grau, professor de la URV, Rafel Florenciano de […]

  • Primera hora (10/09/2018)

    Repassem els resultats de la Setmana Catalana de Vela i de la Copa d’Europa de Windsurf Freestyle. Debatem entorn a l’Estudi sobre l’impacte de la pesca a l’oceà amb Greenpeace […]

  • Tercera hora (07/09/2018)

    Acabem la setmana desde la Llotja d’Arenys, parlant del desembarcament històric de Montgat i repassant l’agenda del cap de setmana. Baixa’t l’audio

  • Segona hora (07/09/2018)

    A la segona hora d’avui aprenem a preparar unes “cloïsses en salsa marinera” i descobrirem les platges per gossos que hi ha a Catalunya Ir a descargar

  • Primera hora (07/09/2018)

    A la prèvia d’esports anem fins a Cambrils amb en Daniel Rodriguez per parlar de Volei Platja, la Copa de Vela i amb la Cristina Cantal parlem del Trofeu Skaphos […]

  • Tercera hora (06/09/2018)

    Visitem la llotja d’Arenys de Mar per conèixer el preu del peix, descobrim la cultura indiana a la Fira de Begur, coneixem els detalls de la Setmana Catalana de Vela […]

  • Segona hora (06/09/2018)

    El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, parla sobre l’estratègia marítima de Catalunya i els nous models de cogestió. Coneixem les jornades divulgatives sobre la pesca sostenible […]

  • Primera hora (06/09/2018)

    Les pluges han afectat la comarca del Montsià, la costa central i Barcelona. Analitzem quines afectacions ha deixat als pobles i ciutats, però també als camps d’arròs. Amb l’associació Fauna […]

  • Tercera hora (05/09/2018)

    Ens endinsem a la mina d’aigua de Torroella de Montgrí per descobrir-ne la història. Naveguem fins a la badia dels Alfacs per tastar els musclos i les ostres de Musclarium, […]

  • Segona hora (05/09/2018)

    L’Agustín Jordán és un mestre d’aixa que ha fet més d’una vintena d’embarcacions i n’ha reparat més d’un centenar. Coneixem la biodiversitat i l’ecosistema del riu i el delta del […]

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter