Programa sencer

  • El Far (04/10/2018)

    Al programa d’avui hem parlat d’espècies autòctones amb en Daniel Fernàndez, l’Eloi Nolla, president de la Federació Catalana d’Ecologistes en Acció ens ha explicat l’afectació per contaminació que pateix el […]

  • El Far (03/10/2018)

    Al programa d’avui parlem amb Agustín Jordan sobre la professió de Mestre d’Aixa. L’Antoni Abad i la Laura Recasens ens expliquen el projecte de recuperació del Lluç. A la recepta […]

  • El Far (02/10/2018)

    Al programa d’avui hem descobert noves paraules exclusives amb la Cristina Cantal i en Jordi Piqué, hem après a fer crema de llamantol i ens hem desplaçat fins el Saló […]

  • El Far (01/10/2018)

    El primer aniversari de l’1 d’Octubre ha protagonitzat el programa d’avui, però no també hem tractat altres temes mariners, hem repassat els resultats esportius del cap de setmana, hem après […]

  • El Far (28/09/2018)

    Al programa d’avui hem parlat del projecte Anjana amb Sergi Navarro, coordinador de la Unitat de Cures Pal·liatives pediàtriques de l’ Hospital Sant Joan de Déu, hem seguit amb esports […]

  • El Far (27/09/2018)

    Al programa d’avui hem descobert una nova espècie autòctona amb en Pere Alzina, ens hem allunyat una mica del mar per parlar de les pensions i hem après a preparar […]

  • El Far (26/09/2018)

    Al programa d’avui hem après com s’esganyen les anxoves amb la Rosa Hostenc a la secció de professions. El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, ha recollit […]

  • El Far (25/09/2018)

    Al programa d’avui la Cristina Cantal ens porta les paraules exclusives amb en Jordi Piqué, anem fins a Cambrils per parlar amb l’Aïda Tarragó de la Xarxa Rescat de Fauna […]

  • El Far (24/09/2018)

    Al programa d’avui hem après a fer musclus amb romesco i salsa verda, em parlat d’energies renovables al mar amb la Glòria Dalmau de Drassanes Dalmau, Manel López, professor de […]

  • El Far (21/09/2018)

    Al programa d’avui hem parlat amb la guanyadora del 51è Premi Prudenci Pertrana, Maria Carme Roca sobre la seva novel·la “El Far”. El director general de Pesca i Aferts Maritims […]

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter