Etiqueta: L’Ametlla de Mar

  • Com es comercialitza el peix?

    A l’interactiu d’avui hem parlat amb majoristes, peixeters i cofradies sobre el procés de comercialització del peix. Baixa’t l’audio

  • El Far (15/10/2018)

    Al programa d’avui hem parlat amb Mari Carme Puig, presidenta del Barri del Port de Tarragona de les afectacions de les pluges d’aquests dies i altres demandes. També hem tingut […]

  • El Far (09/10/2018)

    Al programa d’avui hem descobert noves paraules marineres amb en Jordi Piqué, hem anat fins a Palamós per parlar amb la Maria Lorente, de la plataforma Salvem la Pineda de […]

  • El Far (08/10/2018)

    Al programa d’avui hem repassat els resultats esportius del cap de setmana, hem parlat d’energia eòlica i la possibilitat de posar molins de vent al mar a Catalunya. En Josep […]

  • El Far (03/10/2018)

    Al programa d’avui parlem amb Agustín Jordan sobre la professió de Mestre d’Aixa. L’Antoni Abad i la Laura Recasens ens expliquen el projecte de recuperació del Lluç. A la recepta […]

  • Arribem a port, la tertúlia marinera.

    Avui arribem a port amb en Rafel martí, pescador jubilat, i en Josep Molina, patró major de la Confaria de l’Ampolla. Baixa’t l’audio

  • Parlem de fotografia amb Xavier Solé

    Avui a la secció de col·laboradors del programa hem parlat de fotografia amb en Xavier Solé. Baixa’t l’audio

  • El Far (01/10/2018)

    El primer aniversari de l’1 d’Octubre ha protagonitzat el programa d’avui, però no també hem tractat altres temes mariners, hem repassat els resultats esportius del cap de setmana, hem après […]

  • La Tonyina Roja (26/09/2018)

    Avui a la secció de gastronomia parlem amb Rafael Muria, guanyador del premi Balfegó Xef. Baixa’t l’audio

  • El Far (26/09/2018)

    Al programa d’avui hem après com s’esganyen les anxoves amb la Rosa Hostenc a la secció de professions. El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, ha recollit […]

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter