Etiqueta: gastronomia

  • Gastronomia i Literatura

    A la gastronomia d’aquesta setmana parlem amb el restaurant El Molí de l’Escala que organitza aquest divendres un sopar basat en alguns dels plats creats per Jean Leon i que […]

  • Gastronomia – La Garoinada

    Parlem d’una de les jornades gastronòmiques més importants de les comarques gironines: La Garoinada. En parlem amb un restaurador, el regidor de promoció econòmica i un pescador. Baixa’t l’audio

  • Tradicions – Angules al Delta de l’Ebre

    El Delta de l’Ebre és una de les zones més importants de captura d’angules. A l’espai de tradicions hem parlat de la pesca de l’angula i de l’artefacte que es […]

  • Jornades gastronòmiques de la cuina del peix de l’art.

    Avui a la secció de Gastronomia hem parlat de les Jornades gastronòmiques de la cuina del peix de l’art amb en Josep Franch, gerent de l’Associació de Bars i Restaurants […]

  • La Tonyina Roja (26/09/2018)

    Avui a la secció de gastronomia parlem amb Rafael Muria, guanyador del premi Balfegó Xef. Baixa’t l’audio

  • El Far (26/09/2018)

    Al programa d’avui hem après com s’esganyen les anxoves amb la Rosa Hostenc a la secció de professions. El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, ha recollit […]

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter