Etiqueta: gastronomia

  • Gastronomia i Literatura

    A la gastronomia d’aquesta setmana parlem amb el restaurant El Molí de l’Escala que organitza aquest divendres un sopar basat en alguns dels plats creats per Jean Leon i que […]

  • Gastronomia – La Garoinada

    Parlem d’una de les jornades gastronòmiques més importants de les comarques gironines: La Garoinada. En parlem amb un restaurador, el regidor de promoció econòmica i un pescador. Baixa’t l’audio

  • Tradicions – Angules al Delta de l’Ebre

    El Delta de l’Ebre és una de les zones més importants de captura d’angules. A l’espai de tradicions hem parlat de la pesca de l’angula i de l’artefacte que es […]

  • Jornades gastronòmiques de la cuina del peix de l’art.

    Avui a la secció de Gastronomia hem parlat de les Jornades gastronòmiques de la cuina del peix de l’art amb en Josep Franch, gerent de l’Associació de Bars i Restaurants […]

  • La Tonyina Roja (26/09/2018)

    Avui a la secció de gastronomia parlem amb Rafael Muria, guanyador del premi Balfegó Xef. Baixa’t l’audio

  • El Far (26/09/2018)

    Al programa d’avui hem après com s’esganyen les anxoves amb la Rosa Hostenc a la secció de professions. El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, ha recollit […]

El Far a Twitter

El Far a Facebook

El Far visita l’exposició “Vent de Dalt”

El Far visita Sant Carles de la Ràpita

El Far visita el Museu Marítim de Barcelona

El Far visita el Saló Nàutic

Peix de Llotja, garantia de proximitat.