Etiqueta: Vilanova i la Geltrú

  • Viure en un Vaixell, restaurant el California

    Avui hem anat al Port de Vilanova i la Geltrú per parlar amb Josep Pastor, productor audiovisual que ben aviat presentarà el documental ‘Vivir en un barco’. Descobrim tots els […]

  • El Far – 21/03/2019

    Durant el programa d’aquest dijous hem conegut l’espècie de gripau d’esperons amb l’herpetòleg Daniel Fernández, parlem amb la CGT sobre el comunicat que han fet en relació a les declaracions […]

  • El Far – 20/03/2019

    Aquest dimecres hem parlat amb Sintraport després que hagin anunciat que desconvoquen les mobilitzacions que estaven fent aquests dies a l’arribar a alguns punts d’acord amb el Port de Barcelona. […]

  • La Gamba Vermella

    L’espai interactiu el dediquem a la gamba. És el motor econòmic de moltes Confraries? Quines característiques i diferències té segons la zona? Ens acompanya Jaume Carnicer, patro major de la […]

  • El Far – 19/03/2019

    L’actualitat de la jornada d’avui ha vingut marcada per la polèmica dels llaços grocs i la Junta Electoral així com la decisió dels consistoris sobre què fer. També expliquem la […]

  • El Far – 18/03/2019

    Comencem setmana pendents de la marxa lenta convocada per Sintraport pel centre de Barcelona pel conflicte laboral obert amb el Port de Barcelona, recopilem les dades principals de les neteges […]

  • El Far – 13/03/2019

    Aquest dimecres hem conegut a l’Iris Anfruns, biòloga marina que treballa albirant balenes a Tarifa. També hem parlat amb el sindicat USTEC-STEs i el seu portaveu nacional, Ramon Font sobre […]

  • Arribem a port amb en Jaume Carnicer i Xicu Teru

    Acabem el programa de dilluns xerrant de mar amb Jaume Carnicer, patró major de la Confraria de Vilanova i la Geltrú i Xicu Teru, pescador ja retirat. Baixa’t l’audior

  • El Far – 11/03/2019

    Comencem setmana parlant de l’aturada convocada pel transport terrestre portuari des d’avui i durant tota la setmana i ho fem amb Vicente Rodríguez, president de Sintraport. També referenciem el protocol […]

  • El Far – 06/03/2019

    El programa d’aquest dimecres ens ha servit per seguir coneixent noves professions com la de corder. També hem seguit cuinant, ens ha acompanyat el nostre col·laborador ambientòleg Aron Marcos, hem […]

Peix de Llotja, garantia de proximitat.

El Far a Facebook

El Far a Twitter